13 Nisan 2008 Pazar

Bir mafya hikayesi

Selamlar.. yazmak ile yazmamak arasında kaldığım hikayemi yazmaya karar verdim.
Hikaye bir online oyunda geçen savaş ile ilgilidir.. Oyunumz mafya oyunu olmakla birlikte oyunun içinde yapılan herşeyin haber olarak ertesi gün gazete çıkması gerekiyor. bende bu oyunda Gazete editörü olarak yaklaşık 1 sene görev yaptım ve size yazdığım bir savaş haberini okutmak istiyorum..

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber ortalık sakinleşmişti, uykusuz geçen gece boyunca azda olsa çatışmanın yaşandığı bölgelere yanaşabilmiştim gözlenen şey sokak aralarından demir mazgallara süzülen kırmızı oluk oluk kan akıntılarıydı ve sokaklarda yoğun bir koku vardı. Bu KAN KOKUSU ve bu kadarla kalmayacağı apaçık ortadaydı...

Las Vegas şehri için verilen çete savaşının ilk kurşunları, Baltimore'nin kuzeyinde foster sokağı 2000 numaralı bloğundaki, mütevazi fakat bakımlı bir evin mutfağında, 8 temmuz 2007 tarihinde atıldı.

O akşam, bir adam, Baltimore çatıcılar sendikası lideri Ahlaksiz a çiçek getirdi. Çiçek geldiğinde Ahlaksiz, mutfakta bir telefon konuşması yapıyordu. Çiçeği getiren adam iki saksı çiçeği masanın üzerine ßıraktı ve kamyondan, birkaç saksı daha getireceğini söyledi, evden çıktı. Ahlaksiz hırçın tavırlarıyla tanınan bir seri katildi.

Birkaç dakika sonra, adam başına bir kar maskesi geçirmiş ve üzerinde de deri bir ceket ve kalın deri eldivenler giymiş olarak, çiçeklerle geldi. Doğrudan mutfağa gitti, çiçekleri mutfak masasının üzerine ßıraktı ve .22 lik bir tabanca çıkartarak Miracle Ailesinin emekli liderinin kafasına ve boynuna altı el ateş etti.Ahlaksiz yere yığılırken, tetikçi dehşete kapılmış sağa sola kapıya çarparak evden çıkmış ve üzerinde hiçbir yazı bulunmayan kamyonetine atlayarak kayıplara karışmıştı. Cinayeti işleyen FBI kanıtlayamamış olsa bile tüm ipuçları Matthew'i gösteriyordu.

Zody 3-4 ailede lideriyle yaptığı önemli toplantılar sonucunda güçlerini birleştirme kararı almıştı.

Hellrankers ailesinin lideri Matthew, Guardian adı altındaki birleşmeden huzursuzdu ve o toplantıda alınan karara cevabı, Ahlaksiz'ın hayatına mal olmuştu.

Alfredo cinayeti; 8 Temmuz 2007

Matthew, Lazemo'yu aradı ve dedektiflerin raporu bildirir bildirmez işlerini tamamlamasını söyledi. Lazemo'nun telefonu çaldı dedektifler chicago'dan arıyorlardı. Chicago'ya yakındı 78 model Cadillac Eldoradosuyla Chicago ya 1 saatlik mesafedeydi ve hemen yola koyuldu. Alfredo olaylardan habersiz, Wilson bulvarının köşesindeki eski püskü bir striptiz barında viskisini yudumluyordu. Alfredo, müzik verilip, tanga ve dar bir tişört giymiş olan dansçı kız, barın arkasındaki küçük sahneye çıktığında viskisini sexi kıza doğru kaldırıp "şerefe" dedi ve bir dikişte bitirdi. Masada yalnız oturuyordu ve 3 double viski vardı. Bardan içeri giren Lazemo, Alfredo'nun masasına oturdu ve viskilerden birini bir dikişte bitirdi, Alfredo şaşkındı.


-hey adamım sende kimsin o lanet viskinin sahibi var


Lazemo ağzını sildi ve
içecek bir ağzı olmayan adama viski ısmarlanmaz. dedi.


Paltosundan Tommysini çıkarttı ve ateş etti kafasına, göğsüne boynuna da bir ikitane saçma gelmişti Alfredo�nun ama hala yaşıyordu. "Lanet olsun" diyerek nefesini boşa harcıyordu. Elinde 22'lik magnum vardı son bir hareketle Lazemoya ateş etti fakat mermiler Lazemonun kolunu sıyırdı. Lazemo bardan çıktı ve karanlıkta kayboldu yarası önemsizdi ama enfeksiyon kapma ihtimaline karşı bir pansuman yapılması gerekiyordu.

Gla cinayeti; 8 Temmuz 2007;

Gla arabasından inip, Porter sokağı 2117 numaradaki mütevazı iki katlı evine doğru yürürken striptiz barından geliyordu ve endişeliydi. Alfredo ölmüştü ve hemen şehri terk etmenin güzel bir fikir olduğunu düşünüyordu. Cebinde iki milyon dolar kadar vardı ama bu para ona yetmezdi. Bahis ve uyuşturucularından gelen paraları evindeki kasada saklıyordu ve yaklaşık 7,5 milyon $ vardı, onları alıp hemen şehri terk etmeyi düşüyordu.

Gla'nın arabasını park ettiği sokağın karşısında, siyah bir Wolkswagen minibüs duruyordu. Minibüsün içinde, yerel bir kumarhane sahibi ve Tatar vardı. (Arkadaşları onu Fidel Castro'ya benzetiyordu)

Gla, evinin verandasına yaklaştığında, Tatar acele ederek elindeki uzaktan kumandanın düğmesine bastı. Gla nın saygınlığı gerçekleşen patlama ile sona erdi. Çiviler ve patlayıcılar ile paketlenen bomba. Verandanın altında, gizlendiği yerde patlamış ve on iki blokluk bölgedeki evleri ve dükkânları sarsmıştı. Polis ve kurtarma ekipleri hızla olay yerine geldi. Gla'yı verandasının enkazı altında, acı içinde kıvranırken buldular. Gla, Porter sokağının güneyindeki tıp merkezine götürüldü. Fakat yapılabilecek pek bir şey kalmamıştı. Sabaha karşı 04:15'de doktorlar kanamayı durdurmaya çalışırlarken Gla hayatını kaybetti.

Ve savaş.

Miracle ailesi karşı açılan savaşın, Zody farkındaydı adamları ölmeden haberini almıştı, ama ölmelerinin önüne geçememişti.

Zody Chicago'daki villasında oturmuş kafasını toplamaya çalışıyordu. Atikadem ise bütün Chicago'da Zody'yi arıyordu.

Katliam öncesi ve sonrası.

Delikan'lıdan müthiş Plan.

Gla'nın öldürüldüğü gece, Freddy, Iyotake, Semtolopez, Kajmeran, Valorous, Asesino, Razorblade ve Thunderbolt Chicago'da bulunan Buckete Club adlı özel bir kulübe isimsiz telefonlarla yapılacak olan bir toplantıya davet edilmişlerdi. Hepsi bu duruma şaşırmıştı ama yinede işin içinde ne gibi bir bityeniği vardı ve anlamak için gideceklerdi.

Firion, FireMasteR, TyLer¸ Delikanli, Blackboy, Atikadem, Tatar ve Gorazul savaşa gider gibi hazırlanıyorlardı.

Toplantı yalanı bu grubun işiydi. Buckete Club'daki striptizci kızlar olacaklardan habersiz loş ışığında altında işlerini yapıyordu kimisi tuvaletlerde extraya gidiyordu. Kumarbazların doğal ihtiyaçlarını tuvalette gideriyorlardı, hızlı duygusuz ve acılı.

Buckete Club'ın ışıklı tabelalarıyla süslenmiş kırmızı halı serilmiş girişinin önüne 5 tane limuzin yanaştı ve sırayla Freddy, Iyotake, Semtolopez, Kajmeran, Valorous, Asesino, Razorblade ve Thunderbolt isimli gangsterler limuzinlerinden inip Club'a doğru yöneldiler. Hepsinin kafasında "bir şey olacaksa bile içeride olur" düşüncesi geçiyordu. Ama Delikanlı'nın sürprizi vardı. Ellerinde canasları olduğu halde çevredeki binalara dağılmış olan keskin nişancı ekibi Delikanlının emrini bekliyorlardı. Karışıklık olmaması için önceden hazırlanan plana göre herkes eşleştirilmişti. Karışıklık olması imkânsızdı. En önde giden Kajmeran tam içeri girecekken kapıyı gören mevkide bulunan Delikanlı tarafından tek kurşunla alnından vuruldu. Bu işareti bekleyen ekip aynı anda hedeflerine mermilerini yolladılar. Clubun önü kan gölüne dönmüştü. Sirenlerden polisin olay yerine geldiğini anlayan ekip çoktan Chicago sokaklarında kayıplara karışmışlardı. Polis ölenlerin arasında Zipiko Aile liderinin olduğu açıklamasını yaptı.

Chicago'daki kanlı pusuyu düzenleyen Delikanlı, diğer liderlerin ölüm haberlerini almak ve savaşa son noktayı koymak için Las Vegas'taki karargahına geçmişti. Karargah Sal Sagev kurmarhanesinin en üst katında şehre hakim bir noktaydı. 250 metre karelik kral dairesini pis işleri için bir irtibat merkezine getiren Delikanlı tüm gizli işlerini burada planlıyordu. Duvarlar (hepsi çalıntı olan) palermodan, detroitten, ABD nin çeşitli eyaletlerindeki ünlü ressamların tablolarıydı hepsi şiddet içerikli hepsinde farklı bir anlam vardı. Delikanlı odaya girer girmez telefona sarıldı, görevliden bir şişe az çalkalanmış skarblue ve bir hatun istedi. Görevli her zamanki gibi önce hatunu göndereceğini ve ardından yarımsaat sonra skarblueyi götürmesini iyi biliyordu. Kendinden önceki görevli sırf bu yüzden prihanalara yem olmuştu. Otelin striptiz clubundeki en tatlı hatun olan Samantha odaya girdi ve hemen yerini aldı. Yatakta Samantha siyah sütyeni sol kolundaki melek dövmesi ve muhteşem kalçalarıyla delikanlıya bakıyordu ve sol eli tangasının ipinin orda geziniyordu. Altın sarısı saçları yeşil gözleri delikanlıyı büyülemişti ve muhteşe vucüdüna biz muhabirler bile hayran kalmıştık :) Otelin tam karşısındaki harabe evin çatısından heşeyi rahatça görebiliyorduk. Delikanlı hapishane kaçkını gibi samanthayı çığlıklara boğuyodu..
Yarim saat geçmişti ve görevli skarblueyi bir garsonla birlikte yukarı gönderdi. Garson Kedi'den başkası değildi. Delikanlı zevkin doruk noktasına çıktığından hiç bir şey duymuyordu. Kedi kapıyı açtı. Delikanlı med cezire devam ediyordu. Elindeki levyeyle yavaşça yatağa yaklaştı. Ve çotanak! Delikanlı ilk darbede bayılmıştı. Ama kedi durmak bilmiyordu. Yüzüne, göğsüne durmadan vuruyordu. Delikanlının suratının her yerinden kanlar, Samantha'nın üzerine fışkırıyordu. Sonunda yorulan kedi durdu. Yatakta çırılçıplak ve ürkmüş bir şekilde hareketsiz duran Samantha'ya yaklaştı. Yüzüne yaklaştı ve çenesinden şakaklarına kadar yaladı. Magnumunu çıkardı "Şahit bırakamam bebeğim" dedi ve bam. Samanthanın güzelliği ve Delikanlının hayatı sona ermiş miydi?

Kedi dudağında Samanthanın yüzünü yalarkenki kanları silmek için komidinden bir bez çıkarmak için eğildiğinde bir ses duydu "click". Horoz sesi olduğunu anladığında ise çok geçmişti. Bir kaç dakika için kendine gelen Delikanlı kedinin beyinciğine sıktığı tek kurşunla oracıkta balıklarla yüzmeye yollamıştı. Ardından kaybettiği kanlara daha fazla dayanamayan Delikanlı Samanthanın kaybolmuş güzelliğine bakar bir vaziyette nefes almamaya başladı. FBI olay yerine geldiğinde duvarda "HELLO BABY" yazısını gördüklerinde kim kimi vurdu anlamadılar. Ama Kedinin dostları bu olayın ardında onun olduğunu hemen anlamışlardı.

Tufan Cinayeti 8 Temmuz 2007;

Detroit'te işler yolunda gidiyordu Nomercy ailesinin liderliğini yapan Tufan yerel bir restorant işletiyordu ve yasadışı çalıştırdığı kumarhaneden gelen paraları restoran sayesinde aklıyordu.8 Temmuz gecesi Tufan, Golden bulvarında evine doğru gitmek için yürüyordu. Kar maskesi takmış ve eline kar küreği almış olan adam, ona doğru yöneldiğinde çok dalgın olan Tufan fazla önemsemedi. Aklı başka yerdeydi, hakkında açılan dava iyiye gitmiyordu. Sadece mahkûmiyet değil, meslekten men cezası alması söz konusuydu. Golden bulvarının sonuna doğru köşede ki Flamingo isimli bara girip bir iki duble bir şeyler içecekti. Bardaki insanlar kürekli adamı. 22 kalibrelik bir tabanca çekip ateş açana kadar fark etmediler. Matthew, Tufan'nın yüzüne ve kaburgalarına beş el ateş etmişti. Barda oturduğu yerde yığıldı; yaralarından kan fışkırıyordu, etraftaki ağzı beş karış açılan karılar çığlık atıyordu, komi görevleri dona kaldılar. Kürekli adam ise kapıdan çıkıp kayıplara karıştı. Federaller, küreği bir blok ötedeki çöp yığınında buldular. Fakat Matthew'i cinayetle suçlayacak kadar ellerinde delilleri yoktu.

1 cinayet 3 farklı mermi kovanları. Chicago'da neler oluyor?;

Chicago sokaklarında belinde 44 kalibrelik magnumu, paltosunun sol tarafında ki tommysiyle arayış içinde Lazemo'yu arıyordu, Lazemo, Alfredo'yu öldürdükten sonra bir otel odasında bir iki saat dinlenmeye çekildi. Dedektifler tarafından takip edildiğini bilmiyordu. Zody gelen telefon üzerine Grand otel'e gitmek için bir taksi ye bindi ve şoföre sürmesini söyledi. Taksi otelin önünde Zody'yi bıraktı ve bir sonraki müşterisini aramak üzerine karanlıkta kayboldu. Zody otelin merdivenlerinden hızla çıkıyordu. 2. katta 215 numaralı odada olacaklardan habersiz duş alan Lazemo üstündeki kanları temizliyordu ve bu kokudan nefret ediyordu. Otel'i "Kan Kokusu" sarmıştı. Zody kapıyı tekmeleyerek açtı ve içeri girdi, Lazemo kapının bu denli şiddetle açılmasından şüphelenmiş olsa gerek aynanın önündeki tabancısını eline aldığında Zody gülümsüyordu. Silah sesi. Küvet kan gölüne dönmüştü iki üç el ateş eden Zody Lazemonun küvetteki cansız bedenine baktı ve otelden hemen ayrılacaktı. Şoförünü aradı ve buick'ini tarif ettiği yere getirmesini istedi. Zody paltosunu çıkarttı, sağ koluna bir kurşun isabet etmişti. Ecza dolabından aldığı sargı bezi ile kanamayı durdurdu paltosunu yeniden giydi. Pencereden siyah bir buick yanaştığını gördü ve gitmek için hazırlandı otelin lobisinden geçerken onu neyin beklediğinin farkında değildi. Siyah şapkası gözlerini kapatmış kahverengi paltosundan uzayan bir namlu. Dilinde dolaştırdığı kürdanı dişleriyle kırarak tetiği çekti.

Zody Cinayeti:

Atikadem büyük çapta işler yapan bir tefeci, uyuşturucu kaçakçısı idi. İlk hatası tetiği çektikten sonra Zody nin öldüğünü düşünerek otelden ayrılmasıydı. İkinci hatası Zody'yi hafife almasıydı.

Zody'nin şoförü olay yerinden Zody'yide alarak hemen villasına götürdü ve bir arkadaşını arayarak doktor göndermesini istedi. Aldığı cevap, doktorun 1 saat sonra orda olacağıydı. Kapı sesi. İçeri giren doktor Zody'nin yanına giderek yarasını inceledi. Çantasını açtı ve 22 kalibrelik bir tabanca ile beynini dağıttı, şoför buz kesmişti öylece duruyordu. Şoför ede 3-4 el ateş etti, bok çuvalı gibi yere yığılan şoför "lanet olsun" dedi.

8 Temmuz 2007 gecesi birçok cinayet işlendi. Birçok çete lideri hayatını kaybetti. Hepsi hepsi

Hellrankers ailesinin çete liderleri tarafından planlanan, canice işlenen cinayetlerdi.

Yıkılan Aileler.

Miracle Nomercy Enigma Outlaws Zpiko

Söylentilere göre Enigma ailesinin liderleri mitolojik bir olay geçirerek Zeus'un şimşekleri tarafından cehennemi boylamışlar.

z0dy versiyon başında böyle nedensiz bi savaş olmaması gerekirdi bence. ama biz yine burdayız. bi kere kasıp retired olmuyoruz :)

Delikanli Bu savaş oyunu kazanmak için bulunmaz fırsat. Teknık olarak vasat ve arkadaşlık bağlarını yıpratacak bir savaştı. Ama .tr kurulduğunda beri hep en iyi olduk. Malesef iyi olurken büyük bedeller ödemek zorunda kalırsınız. Ve bizde ödedik.

Matthew bu bir savaştı lütfen ölen arkadaşlara biraz saygılı olsunlar :)

The End.

Arka fonda Animals - House Of The Rising Sun çalarken okumanız tavsiye olunur :)

Hiç yorum yok: