7 Aralık 2008 Pazar

Buruşmuş Sayfalar "15"

Yalancı Aşıklar
Yoktum bu aralar... Boş kadehlerle gezer oldum. Kaybettim kendimi sigara külleri arasında. Göremedim beni bekleyen güzel insanları. Beklerken kurtarılmayı sıkıldım. Ölü bir bedene sarılmaktan bıktım. Ölen sevgilimin boş bedenine... Çürümüş bedeninin zehri ile ölmektense, eskimiş fotoğraflarına bakarım daha iyi. Peki neden mi? Artık aşık değilim...

Bu kadar basit bir sihirmiş meğer aşk. Bu kadar aciz. Bu kadar sade. Yalancısınız hepiniz ey aşıklar! Hani ölene kadar dersiniz, sonsuz olursunuz. Peki neredesiniz şimdi?

Ne kadar komik değil mi? İşlediğiniz günah size hiç koymuyor. Yalanlarınız etkilemiyor sizi. Sizin gibi aşıklara hayran olan benim gibi hayalperestler çekiyor yalanlarınızın bedelini. İğreniyorum sizden! Hemde bütün benliğimle...

Evet en sonunda başardınız tebrikler. Kendinize benzettiniz beni. Bir yoldaş daha kazandınız. Ama bir tek şunu bilin. Akıttığım gözyaşlarım helal değil size.

2 yorum:

orange hero dedi ki...

çok isyankâr gördüm seni kağan (: bu kadar suskunluk , bu yüzden miydi yani ?

Kradjith Archnight dedi ki...

en başta hicaz arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. sevmeyi denedim. hemde çok. belkide fazla sevdim. bilirsiniz herşeyin fazlası zarar. tunca'm , bu kadar suskunluk bu yüzden değildi. bıktım. bize ait olmayan bu hayat midemi bulandırıyordu sadece.